Zdravá fazole

Dopisy od zákazníků

  Blog  Dopisy od zákazníků  Ludmila Chovancová, 82 let

Ludmila Chovancová 82 let

Má zkušenost s Protandimem nastala v době, kdy  má dcera Jitulka a zeť Tiborko přivezli ze Salt Lake City pozoruhodný produkt na snižování zánětů.
Byla jsem první, kdo se zapojil do programu. Zdravotně jsem na tom v té době nebyla nejlépe, řešila jsem dlouhodobě  vysoký tlak, srdíčko , štítnou žlázu a též diabetes II. Nebyla jsem si jistá v chůzi, proto jsem chodila pomalu, nedobře se mi nastupovalo a vystupovalo z dopravních prostředků. Bolela mě páteř a nohy. Občas jsem i upadla, podařilo se mi zlomit ruku a k tomu všemu mě zrazovala paměť. Prvních pár dní jsem vnímala, že bylinková tabletka v mém těle pracuje, ten pocit byl zvláštní, byla jsem překvapivě klidnější.
Záhy nastaly nutné očistné procesy v podobě pravidelného vyprazdňování, které nikdy nebylo ideální. Zaznamenala jsem jasnější myšlení.
Pomalinku se má stabilita a víra v sebe začala zlepšovat a já znovu našla odvahu cestovat v rámci svého bydliště.
Zhruba po třech měsících na Protandimu NRF2 jsem sama odjela na polikliniku vzdálenou cca 30km, abych si domluvila operaci očních víček. Po operaci i pan doktor zaznamenal na můj věk neobvykle rychlé a pěkné hojení pooperačních ran.
Po půl roce na Protandimu NRF2 jsem přidala Protandim NRF1, který v té době přišel do Evropy a opět jsem si začala všímat různých pozvolných zlepšení: více energie, zlepšení nálady i paměti, zlepšení zažívání, bolest v nohách byla menší  a i ruka mě přestávala bolet  Hlavně jsem se těšila z toho, že si mohu sama nakoupit, navařit, vyprat , uklidit- prostě být soběstačná. Shodli jsme se na tom, že Protandim je dar od Boha, který nám pošle do života vše, co potřebujeme v pravý čas.
Tímto by mé zkušenosti mohly skončit, ale...stalo se něco, co nečekáme.
 
Začátkem prázdnin 8. července 2020 jsem byla moc rychlá, nešikovně stoupla a zlomila si kotník. Díky tomu, že oba Protandimy už v mém těle pracovaly jeden a půl roku, můj krevní obraz dovolil, aby mě mohli okamžitě operovat. Uvědomila jsem si jak rychle a neplánovaně se zdraví může zvrtnout. Trojitě zlomený kotník byl zdrátován a zasvorkován. Doktor řekl a já to vnímala jako opravdu necitlivé a hořké sdělení... že už nejspíš chodit nebudu a že si v nemocnici poležím nejméně do listopadu, možná až do vánoc. Modlili jsme se, aby vše bylo v pořádku. Nebála jsem se, protože jsem věděla, kolik dobrého už Protandim v mém těle udělal.
 
Druhý den po operaci jsem začala užívat 4 pilíře zdraví, což je celý Vitality balíček (NRF2,NRF1, LV omega+, Pro+ ) který i přes zákaz navštěv (díky době covidové) dcera ke mě dostala. Nechci zde vypisovat všechny prožitky bolestí a strastí fyzických i psychických, protože to byly opravdu zlé chvíle a bylo by to mnoho slov na adresu nemocnice a věřte mi, že by zrovna lichotivé nebyly. 
Můj stav se i přes nedobré prognózy pánů doktorů den po dnu a týden po týdnu zlepšoval. 
Po 70-ti dnech jsem se na vlastní žádost nechala z nemocnice propustit, protože jsem nebyla spokojena s rehabilitací a už jsem prostě chtěla být doma. Po pár dnech v domácím prostředí jsem nastoupila na rehabilitaci. Nebylo to bez bolesti, ale od začátku listopadu už CHODÍM opravdu BEZ berlí. Dokonce jsem už sama vyrazila na první menší nákup do 300m vzdáleného obchodu, vyprala, vyžehlila prádlo a už opět pomaloučku funguju. Mé sousedky to nechápou, ptají se mě, ty už můžeš chodit?Jak je to možné?
Díky 4 pilířům zdraví z LifeVantage, to možné je!
 
Dnes 6.listopadu 2020 jsem byla na rentgenu, pan doktor byl velmi překva-pený, jak je kotník zahojený a jak chodím, oznámil, že v lednu vyndá dráty, aby se noha ještě více rozpohybovala, že to bude jen malý zákrok, po kterém si v nemocnici pobudu jen 3 dny.
Do té doby se moje buňky ještě více omladí, já se zregeneruji a pak budu zas budu dělat vše, co mě baví a těší - starat se o sebe, nebýt nikomu na obtíž-prostě být fit.