Zdravá fazole

Dopisy od zákazníků

  Blog  Dopisy od zákazníků  Karolína S., 24 let

Karolína S.  (24 let)
Ráda bych se s Vámi podělila o svou krátkodobou zkušenost s úžasnou společností LifeVantage a ještě báječnějšími produkty.
Vše začalo jednoho krásného dne, kdy jsem se setkala s mou pratetou ještě před prvním nouzovým stavem. Mezi řečí teta nevydržela nutkání se se mnou podělit o informaci o produktu, který podporuje imunitu, konkrétně produkt Protandim NRF2. Co si budeme nalhávat, každý z nás chce silnější imunitu a na toto slovo jsem zbystřila, jelikož jsem se dlouho potýkala se zánětem močových cest, několikrát do roka.Tetě velmi důvěřuji, ale některé informace mi přišly až neuvěřitelné. Konkrétně aktivace poškozených buněk a snížení oxidačního stresu.
Čas plynul den za dnem, týden za týdnem, dokonce i měsíce a já měla stále brouka v hlavě, zda mám produkt vyzkoušet a zda se tato investice vyplatí. Zvědavost mi však nedala a při další schůzce s tetou jsem ji požádala, zda náhodou nemá navíc takzvanou žlutou pilulku. Očka se ji rozzářila a já tím započala cestu se společností LifeVantage.
Můj začátek nebyl zcela jednoduchý. Po užití první pilulky dne 12. 6. 2020 se mnou doslova zatočil celý svět. Pocítila jsem náhle celkovou slabost a připadala si jako hadrová panenka. V jeden jediný den jsem zažila náhlou bolest kloubů, svalů, očí, hlavy, žaludku, střev, hrudníku a nechutenství. Opravdu jsem se cítila zle a chtěla s tím ihned seknout. Ale opět mi to nedalo a kontaktovala jsem tetu s její kamarádkou, které mě uklidnily, že se to může stát, jelikož každý organizmus je jiný a jinak reaguje. Doporučili mi aplikaci pouze poloviční dávky po dobu jednoho týdne. Následující den jsem se ještě necítila zcela v pořádku, ale to nejhorší odeznělo. Zřejmě si pilulka ihned dohledala větší poškození mého těla a začala následně vše řešit. Po dvou dnech jsem pocítila obrovský nárůst energie, kdy si toho všimla i kolegyně v práci.
Další týden jsem do svého programu připojila šampón s kondicionérem z řady TrueScience – Hair Care System. Mé vlasy jsou velmi jemné a po prvním užití šampónu se zdály pevnější, i když v první momenty mi připadalo, že mi šampón nevyhovuje a spíše je vysušuje.
Ale kondicionér vše vyrovnal a dnes již jiný nepoužívám. Každému z nás vlasy padají, ale již dnes můj hřeben skoro zeje prázdnotou.
Má zvědavost o produkty mě zanesla opět dále a v průběhu měsíce jsem musela vyzkoušet i probio kulturu PRO+, jelikož se nestravuji zcela zdravě a mám takzvaný „prasečí apetit“. Dále čistící gel Facial Cleanser z řady TrueScience – Beauty System, jelikož se potýkám již od puberty s výskytem akné a v dnešní době bohužel nesou velký podíl vzniku právě roušky. Gel je velmi příjemný a stačí přitom použít opravdu malé množství, aby pleť byla i na dotek příjemnější. Asi s dvou měsíční prodlevou jsem opět připojila další produkt a to konkrétně pleťovou vodu Perfecting Lotion opět z řady TrueScience – Beauty Systém. Má pleť totiž ještě nebyla taková, jaká má být. Čistící gel velmi pomohl, ale akné pouze vysušoval a pleť se nechtěla hojit. V tuto chvíli se sem tam objevuje, ale již v menším měřítku.
S nastávajícím sychravým počasím mi do sbírky přibyl i krém na ruce Hand Cream z řady TrueScience. Ihned po prvním použití pociťuji zjemnění a velmi příjemný pocit. Krém mám pomalu jako univerzální mastičku na bodnutí hmyzem, modřiny. Dokonce mi velmi pomáhá v hojení řezné rány v oblasti bříška na palci, která byla šitá. Rána ještě není úplně zacelena a bohužel má tendenci praskat.
I když jsem velmi mladý člověk, mám již od 18-ti let podezření na meniskus a kolena se často ozývala po větší i menší námaze nebo změně počasí. Dnešním dnem mi změna počasí nic nedělá a můžu nadále sportovat. V programu jsem zapojena přibližně 5 měsíců a jako oficiální konzument 2 měsíce. Stále přicházím v údiv, kolik změn zatím v mém těle (i z vizuální stránky) proběhlo. Energie mám nadbytek a upravil se i spánek. Krupička v oblasti paží se zmírnila, stejně tak i ekzém pod nosem. Časté bolestí hlavy se objevují méně a problémy s nízkým tlakem taktéž. Můj chronický zánět močových cest se také zatím neobjevil. Připadám mi, že jsem s některými záležitostmi, co se týče životních problémů smířlivější a nereaguji vyloženě v afektu.
Dnes si nedokáži představit, že bych si produkty neobjednala a musím neustále zkoušet něco nového. Proto jsem budoucí objednávku opět obohatila a přecházím na takzvaný Vitality Stack (Protandim NRF 2, Protandim NRF1, PRO+ a Omega+).